Cene kombi prevoza

Kombi prevoz putnika po povoljnim cenama - X Limo Beograd

Prednosti kombi prevoza putnika:

Fleksibilnost kombi minibus prevoz putnika je jedna od najvećih prednosti ovog tipa prevoza putnika. Našim klijentima je omogućeno da kada koriste naše usluge IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA SA VOZAČEM ili IZNAJMLJIVANJE MINIBUSA  sami biraju vreme i mesto polaska, pravac i tempo puta, kao i usputne pauze. Ovaj vid kombi prevoza putnika je idealan za porodicne voznje, kao i za poslovne voznje za grupe do 8 (kombi) i 18 (minibus)  putnika. Kombi prevoz putnika X-LIMO Beograd Vam garantuje tačnost, udobnost i bezbednost. Naša vozila za kombi i automobilski prevoz putnika.

Cene iznajmljivanja kombija za prevoza putnika i cene iznajmljivanja minibusa podrazumevaju prevoz  putnika od početne do krajnje destinacije i  ne obračunavaju se po putniku, već po putovanju.

To znači da prevoz putnika naplaćujemo po vozilu, a ne po putniku!

Pročitajte više o Kombi prevozu putnika.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA U SRBIJI I INOSTRANSTVU

Kombi prevoz putnika u inostranstvo

Cena za kombi prevoz putnika po kilometru i danu

Cena kombi prevoza putnika može se računati i po kilometru i iznosi 0,30 do 0,40EUR po pređenom kilometru.

I u ovu cenu su uračunati svi troškovi kombi prevoza putnika.

Za sve destinacije kombi prevoza putnika i  iznajmljivanja kombija budite slobodni da nas pozovete ili nam se obratite za zahtevom na KONTAKT strani i dobicete odgovor u najkraćem mogućem roku!

Cena za dnevni najam kombi vozila je 85 EUR (do 10 sati ili 200 km)

Pod dnevnim najmom kombi vozila za prevoz putnika podrazumeva se iznajmljivanje kombija sa vozačem na jedan dan, a cena se računa po danu. Kombi dan traje 10 časova, ako se računa vremensko trajanje ili 200 pređenih kilometara ako se računa po pređenoj kilometraži. U date cene su uračunati troškovi iznajmljivanja vozila, vozač, gorivo, putarine…

NAPOMENA:

U UKUPNU CENU IZNAJMLJIVANJA KOMBIJA ZA PREVOZ PUTNIKA SA VOZAČEM I KOMBI PREVOZA PUTNIKA UOPŠTE, URAČUNATI SU SVI TROSKOVI (VOZAČ, GORIVO, PUTARINE…)

NA VISEDNEVNIM PUTOVANJIMA KLIJENTI SU DUZNI DA OBEZBEDE SMESTAJ i HRANU ZA VOZAČA!Za povratne voznje i stalne musterije obezbedjujemo poseban popust!

Sve cene su date u eurima, a plaćanje se vrši u dinarima po kursu koji možete pogledati u kursnoj listi sa desne strane na svakoj stranici.
Cene nisu vezane za broj putnika, količinu prtljaga, doba dana, dan u nedelji, praznike…

Kombi prevoz putnika u Srbiji

KOMBI PREVOZ PUTNIKA U SRBIJI

U tekstu ispod možete pogledati neke od najčešće traženih destinacija kombi prevoza putnika u Srbiji.

Kombi prevoz putnika od aerodroma do Beograda

Kombi prevoz putnika do Novog  Sada

Iznajmljivanje kombija do Kopaonika 

Tрансфер из аэропорта в  Копаоник

Kombi prevoz putnika do Stare Planine

Kombi prevoz putnika do Zlatibora 

Kombi prevoz putnika do Niša

Kombi prevoz putnika do Subotice

Kombi prevoz putnika do Divčibara

Kombi prevoz putnika do Šapca

Kombi prevoz putnika do Požarevca

Kombi prevoz putnika do Kragujevca

Kombi prevoz putnika do Čačka

Kombi prevoz putnika do Užica

Kombi prevoz putnika do Kraljeva

Kombi prevoz putnika do Novog Pazara

Kombi prevoz putnika do Kruševca

KOMBI PREVOZ PUTNIKA U INOSTRANSTVO IZ BEOGRADA

U tekstu ispod možete pogledati neke od najčešće traženih destinacija kombi prevoza putnika u inostranstvo.

Kombi prevoz putnika do Jahorine

Kombi prevoz putnika do Banskog

Kombi prevoz putnika do Boroveca

Prevoz putnika kombijem do Podgorice

Iznajmljivanje kombija do Budve

Iznajmljivanje kombija do Zagreba

Iznajmljivanje kombija do Ljubljane

Prevoz putnika kombijem do Sarajeva

Prevoz putnika kombijem do Budimpešte

Prevoz putnika kombijem do Temišvara

Cene kombi prevoza putnika za Aerodromski Transfer

X-LIMO Beograd, najam vozila sa vozačem, kao osnovnu uslugu nudi aerodromski transfer putnika i prtljaga sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu do svih destinacija u Srbiji i inostranstvu, kao i transfere do drugih aerodroma u regionu. Komforna vozila i prijatan klimatizovani ambijent sa dosta prostora za vaš prtljag čini ovu uslugu pravim zadovoljstvom.

Cena prevoza do aerodromu u Beogradu i aerodroma u okruženju zavisi od nekoliko faktora, pa se dogovara na upit klijenta.

Za konkretnu cenu kombi aerodromskog transfera

POZOVITE NA TELEFON/VIBER: +38165/341-3278

ILI PIŠITE NA E-MAIL: info@prevozsaaerodroma.com

Pored ovoga nudimo i uslugu INDIVIDUALNOG TRANSFERA do Aerodroma u okruženju:

*Prevoz do Aerodroma Tuzla

*Prevoz do Aerodroma Nis

*Prevoz do Aerodroma Temisvar

*Prevoz do Aerodroma Budimpesta


USLUGE KOMBI PREVOZA
 • Kombi prevoz putnika - Srbija i inostranstvo

   

  Kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu, X-Limo Beograd nudi svoje usluge ukoliko želite da posetite gradove Evrope, posetite međunarodne sajmove, učestvujete na regionalnim ili međunarodnim skupovima, koncertima, idete kombijem u šoping ture, koristite kombi prevoz putnika za organizovane izlete manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika kombijem i iznajmljivanje kombija sa vozačem uz fiksnu cenu prevoza...

 • Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika

   

  Kombi prevoz putnika X-Limo pruža i uslugu iznajmljivanja kombija sa vozačem za prevoz putnika 8+1 sa vozačem. Ukoliko planirate grupni odlazak na svadbu, izlet, seminar i slicno onda je usluga iznajmljivanja kombija sa vozačem idealna stvar za vaše potrebe. Prednosti kombi prevoza putnika u odnosu na druge su velike: Polazak je uvek sa Vase adrese i u vreme kad vama odgovara, a putovanje možete organizovati u skladu sa potrebama...

 • Kombi prevoz muzičkih bendova i opreme

   

  Za potrebe muzičkih grupa i bendova nudimo kombi prevoz putnika-prevoz bendova sa adrese do željenog mesta,bilo da se radi o zemlji ili inostranstvu.Profesionalni vozaci i kombi vozila za prevoz putnika novije generacije garantuju udobno i sigurno putovanje. Do sada smo saradjivali sa dosta bendova sa domace scene,i organizovali smo vise turneja,u skoro svim zemljama Evrope. Naše višegodišnje iskustvo u prevozu muzičkih grupa garantuje brzinu, profesionalnost...

 • Iznajmljivanje minibusa sa vozačem

   

  Iznajmljivanje minibusa je idealna opcija za putovanje grupe 10-20 putnika. Svoje putovanje kreirate sami bilo da se radi o jednodnevnom ili višednevnom angažovanju vozila u zemlji ili inostranstvu. Organizacija minibus prevoza je prema vasim zeljma,vi sami odredjujete vreme i mesto polaska,mesto dolaska,rutu putovanja kao i usputna stajanja i pauze. Najam minibusa sa vozacem je idealna usluga za planinarska drustva, sportske takmicare, rafting ekipe…

 • Najam kombija za prevoz putnika za firme

   

  X-Limo kombi prevoz putnika razume da je najam kombija za firme ponekad koristan i pogodan kada zaposleni ili rukovodioci putuju u inostranstvo ili u većem broju putuju u druga mesta u zemlji na jedan ili više dana. Iznajmljivanje kombija za firmu će vam omogućiti da postignete različite zadatke koje će biti izuzetno teško, ako ne i nemoguće postići bez sredstava koja zahtevaju dodatni prostor za transport. U slučajevima transporta dodatnog prtljaga...

 • Iznajmljivanje autobusa za Srbiju i inostranstvo

   

  U saradnji sa turistickom agencijom NDS TURS iz Beograda u mogucnosti smo da Vam ponudimo uslugu prevoza putnika autobusom i iznajmljivanje autobusa za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu.  

  Vozni park agencije cine  autobusi marke:

  NEOPLAN -57 sedista 

  SETRA -54 sedista

KOMBI PREVOZ SKI CENTRI