Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnikaKombi prevoz putnika X-Limo pruža i uslugu iznajmljivanja kombija za prevoz putnika 8+1 sa vozačem

Ukoliko planirate grupni odlazak na svadbu, izlet, seminar i slicno onda je usluga iznajmljivanja kombija sa vozačem idealna stvar za vaše potrebe.

Prednosti kombi prevoza putnika u odnosu na druge su velike:

Polazak je uvek sa Vase adrese i u vreme kad vama odgovara, a svoje putovanje kombi prevozom putnika mozete organizovati u skladu sa vašim potrebama.

Pre početka svake vožnje obavezno je potpisivanje ugovora o iznajmljivanju kombija za prevoz putnika sa vozačem između korisnika i naše agencije.

U dogovoru sa našim vozačima koji vam stoje na raspolaganju celo vreme iznajmljivanja kombija za prevoz putnika, možete planirati pauze i druge aktivnosti vezane za vaše putovanje.

Svi vozači kombi prevoza putnika X-Limo su iskusni profesionalci sa D kategorijom, a kombi vozila za prevoz putnika su klimatizovana i u besprekornoj tehničkoj ispravnosti, što je garant brzoj, sigurnoj i bezbednoj voznji.

IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA ZA PREVOZ PUTNIKA - NAČIN I CENA

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačemIznajmljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem može biti na sat, dan ili duzi vremenski period, a mi cemo se potruditi da vam ponudimo najpovoljniju mogucu cenu na trzistu kombi prevoza putnika/iznajmljivanje kombija sa vozačem.

Cene iznajmljivanja kombija za prevoz putnika sa vozačem su najpovoljnije u ponudi kombi prevoza putnika X-Limo i  nisu fiksne, vec su podlozne promenama u skladu  sa dogovorom.

Upit cene za iznamljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem mozete poslati preko KONTAKT stranice, a mi cemo se potruditi da vam odgovorimo u najkracem mogućem roku.

Pored najma kombija za prevoz putnika 8+1, mozete i iznajmiti putnicko vozilo  sa vozačem za prevoz putnika do bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu, kao i udobno minibus vozilo.

Najam LUX vozila sa vozačem

Pozovite da se dogovorimo!

X-LIMO Beograd

TEL:   065/341-3278     

VIBER: +38165 3413278


USLUGE KOMBI PREVOZA
 • Kombi prevoz putnika - Srbija i inostranstvo

   

  Kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu, X-Limo Beograd nudi svoje usluge ukoliko želite da posetite gradove Evrope, posetite međunarodne sajmove, učestvujete na regionalnim ili međunarodnim skupovima, koncertima, idete kombijem u šoping ture, koristite kombi prevoz putnika za organizovane izlete manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika kombijem i iznajmljivanje kombija sa vozačem uz fiksnu cenu prevoza...

 • Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika

   

  Kombi prevoz putnika X-Limo pruža i uslugu iznajmljivanja kombija sa vozačem za prevoz putnika 8+1 sa vozačem. Ukoliko planirate grupni odlazak na svadbu, izlet, seminar i slicno onda je usluga iznajmljivanja kombija sa vozačem idealna stvar za vaše potrebe. Prednosti kombi prevoza putnika u odnosu na druge su velike: Polazak je uvek sa Vase adrese i u vreme kad vama odgovara, a putovanje možete organizovati u skladu sa potrebama...

 • Kombi prevoz muzičkih bendova i opreme

   

  Za potrebe muzičkih grupa i bendova nudimo kombi prevoz putnika-prevoz bendova sa adrese do željenog mesta,bilo da se radi o zemlji ili inostranstvu.Profesionalni vozaci i kombi vozila za prevoz putnika novije generacije garantuju udobno i sigurno putovanje. Do sada smo saradjivali sa dosta bendova sa domace scene,i organizovali smo vise turneja,u skoro svim zemljama Evrope. Naše višegodišnje iskustvo u prevozu muzičkih grupa garantuje brzinu, profesionalnost...

 • Iznajmljivanje minibusa sa vozačem

   

  Iznajmljivanje minibusa je idealna opcija za putovanje grupe 10-20 putnika. Svoje putovanje kreirate sami bilo da se radi o jednodnevnom ili višednevnom angažovanju vozila u zemlji ili inostranstvu. Organizacija minibus prevoza je prema vasim zeljma,vi sami odredjujete vreme i mesto polaska,mesto dolaska,rutu putovanja kao i usputna stajanja i pauze. Najam minibusa sa vozacem je idealna usluga za planinarska drustva, sportske takmicare, rafting ekipe…

 • Najam kombija za prevoz putnika za firme

   

  X-Limo kombi prevoz putnika razume da je najam kombija za firme ponekad koristan i pogodan kada zaposleni ili rukovodioci putuju u inostranstvo ili u većem broju putuju u druga mesta u zemlji na jedan ili više dana. Iznajmljivanje kombija za firmu će vam omogućiti da postignete različite zadatke koje će biti izuzetno teško, ako ne i nemoguće postići bez sredstava koja zahtevaju dodatni prostor za transport. U slučajevima transporta dodatnog prtljaga...

 • Iznajmljivanje autobusa za Srbiju i inostranstvo

   

  U saradnji sa turistickom agencijom NDS TURS iz Beograda u mogucnosti smo da Vam ponudimo uslugu prevoza putnika autobusom i iznajmljivanje autobusa za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu.  

  Vozni park agencije cine  autobusi marke:

  NEOPLAN -57 sedista 

  SETRA -54 sedista

KOMBI PREVOZ SKI CENTRI