Kombi prevoz putnika - Srbija i inostranstvo

Kombi prevoz putnika u inostranstvoKombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu, X-Limo Beograd nudi svoje usluge ukoliko želite da posetite gradove Evrope, posetite međunarodne sajmove, učestvujete na regionalnim ili međunarodnim skupovima, koncertima, idete kombijem u šoping ture, koristite kombi prevoz putnika za organizovane izlete manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika kombijem i iznajmljivanje kombija sa vozačem uz fiksnu cenu prevoza.

Kombi vozilima X-Limo upravljaju vozači sa dugogodišnjim iskustvom u vožnji na putevima Srbije i Evrope što garantuje sigurnu, bezbednu i udobnu vožnju. Ovaj uslov je važan za kombi prevoz putnika bilo gde, a posebno na dugim relacijama u inostranstvo.
Sva vozila su mlađe generacije, besprekorne tehničke ispravnosti, udobna i klimatizovana!

X-Limo Beograd obezbeđuje i kombi prevoz putnika sa aerodroma Beograd ka svim državama u okruženju po želji klijenta. Potrebno je najaviti dolazak i naše kombi vozilo će Vas dočekati u predviđeno vreme. Usluga kombi prevoza putnika sa aerodroma je pouzdana i profesionalna.

Kombi prevoz putnika u Srbiji - prevoz do aerodromaManjim grupama organizujemo siguran i brz kombi prevoz putnika sa kapacitetom 8+1 sedišta za sve destinacije u Evropi. Za razliku od prevoza autobusom, vozila za kombi prevoz putnika brže prelaze zadatu relaciju, pravimo pauze po dogovoru na mestima koja klijentima odgovaraju i bez vremenskog ograničenja. Ako se vaši planovi puta promene i želite obilazak dodatnih destinacija, mi ćemo se tome prilagoditi u toku vožnje.

KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – POLUDNEVNI I DNEVNI ARANŽMANI

Kombi prevoz putnika X-Limo po povoljnim cenama iznajmljuje kombi vozila sa profesionalnim vozačima u poludnevnim i dnevnim aranžmanima!
Za potrebe višednevnih aranžmana klijentima odobravamo specijalni popust na kombi prevoz putnika, uz obavezu da za vozača obezbedite smeštaj i hranu.
Specijalna ponuda kombi prevoza putnika za turističko razgledanje Beograda i Srbije sa ili bez turističkog vodiča po povoljnim cenama!

 

Za cene kombi prevoza putnika, ostale informacije i rezervacije obratite nam se preko  e -mail adrese info@prevozsaaerodroma.com ili kontakt telefona +38165/341-3278 i sve ćemo dogovoriti na obostrano zadovoljstvo!


USLUGE KOMBI PREVOZA
 • Kombi prevoz putnika - Srbija i inostranstvo

   

  Kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu, X-Limo Beograd nudi svoje usluge ukoliko želite da posetite gradove Evrope, posetite međunarodne sajmove, učestvujete na regionalnim ili međunarodnim skupovima, koncertima, idete kombijem u šoping ture, koristite kombi prevoz putnika za organizovane izlete manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika kombijem i iznajmljivanje kombija sa vozačem uz fiksnu cenu prevoza...

 • Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika

   

  Kombi prevoz putnika X-Limo pruža i uslugu iznajmljivanja kombija sa vozačem za prevoz putnika 8+1 sa vozačem. Ukoliko planirate grupni odlazak na svadbu, izlet, seminar i slicno onda je usluga iznajmljivanja kombija sa vozačem idealna stvar za vaše potrebe. Prednosti kombi prevoza putnika u odnosu na druge su velike: Polazak je uvek sa Vase adrese i u vreme kad vama odgovara, a putovanje možete organizovati u skladu sa potrebama...

 • Kombi prevoz muzičkih bendova i opreme

   

  Za potrebe muzičkih grupa i bendova nudimo kombi prevoz putnika-prevoz bendova sa adrese do željenog mesta,bilo da se radi o zemlji ili inostranstvu.Profesionalni vozaci i kombi vozila za prevoz putnika novije generacije garantuju udobno i sigurno putovanje. Do sada smo saradjivali sa dosta bendova sa domace scene,i organizovali smo vise turneja,u skoro svim zemljama Evrope. Naše višegodišnje iskustvo u prevozu muzičkih grupa garantuje brzinu, profesionalnost...

 • Iznajmljivanje minibusa sa vozačem

   

  Iznajmljivanje minibusa je idealna opcija za putovanje grupe 10-20 putnika. Svoje putovanje kreirate sami bilo da se radi o jednodnevnom ili višednevnom angažovanju vozila u zemlji ili inostranstvu. Organizacija minibus prevoza je prema vasim zeljma,vi sami odredjujete vreme i mesto polaska,mesto dolaska,rutu putovanja kao i usputna stajanja i pauze. Najam minibusa sa vozacem je idealna usluga za planinarska drustva, sportske takmicare, rafting ekipe…

 • Najam kombija za prevoz putnika za firme

   

  X-Limo kombi prevoz putnika razume da je najam kombija za firme ponekad koristan i pogodan kada zaposleni ili rukovodioci putuju u inostranstvo ili u većem broju putuju u druga mesta u zemlji na jedan ili više dana. Iznajmljivanje kombija za firmu će vam omogućiti da postignete različite zadatke koje će biti izuzetno teško, ako ne i nemoguće postići bez sredstava koja zahtevaju dodatni prostor za transport. U slučajevima transporta dodatnog prtljaga...

 • Iznajmljivanje autobusa za Srbiju i inostranstvo

   

  U saradnji sa turistickom agencijom NDS TURS iz Beograda u mogucnosti smo da Vam ponudimo uslugu prevoza putnika autobusom i iznajmljivanje autobusa za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu.  

  Vozni park agencije cine  autobusi marke:

  NEOPLAN -57 sedista 

  SETRA -54 sedista

KOMBI PREVOZ SKI CENTRI