Vozni park

Kombi vozila za prevoz putnika i automobili

 

NISSAN PRIMASTAR – putnička verzija kombija sa produženom šasijom.

Udobnost

Kombi je opremljen udobnim sedištima koja su izuzetno meka i udobna, a izmedju redova sedišta ima dovoljno prostora za udoban smeštaj i vrlo visokih putnika.

Prtljažni prostor

Sedišta se po potrebi u dva poteza vade bez alata, a naslon trećeg sedišta je moguće oboriti čime se prtljažni prostor znatno povećava.
Prtljažni prostor ovog kombi vozila za prevoz putnika je veoma veliki,dovaljan je za pakovanje prtljaga i najzahtevnijih korisnika kombi prevoza putnika.

Kombi za prevoz putnika i prevoz sa aerodroma Kombi vozila za prevoz putnika - Iznajmljivanje kombija sa vozačem

Klimatizacija, audio i video

Putnicima je na raspolaganju odličan klima uredjaj, DVD i audio sistem sa 10 zvučnika.

Namena ovog kombi vozila za prevoz putnika

Ovaj kombi je idealan za prevoz putnika koji na svoja putovanja nose dosta prtljaga, za prevoz muzičkih bendova i opreme, kao i za prevoz do ski centara, skijaša i planinara sa kompletnom opremom.

Vise slika mozete pogledati OVDE.

 

AUDI A6-Lux putničko vozilo - LIMO-SERVICE

Namena vozila je iskljucivo za VIP prevoz putnika, prevoz mladenaca, maturanata, prevoz sa aerodroma.

Vozilo se iznajmljuje isključivo sa vozačem -Limo Service

Automobilski prevoz - VIP prevoz - Prevoz mladenaca Automobilski prevoz - VIP prevoz - Prevoz za venčanje

Automobilski prevoz za svečane i poslovne prilike

Udobnost

Poznata udobnost Audija, anatomska sedista koja se podesavaju u svim pravcima cine putovanje pravim zadovoljstvom.

Prtljažni prostor

Prtljaznik ovog vozila za prevoz putnika je dovoljan za smestaj standardnog prtljaga za 5 osoba.

Klimatizacija, audio i video

Odlican automatski klima uredjaj u ovom vozilu obezbedjuje putnicima idealne uslove putovanja stereo sistem sa 8 zvucnika za muziku u voznji po zelji putnika.

Namena ovog  vozila za prevoz putnika

Zbog izuzetne udobnosti i konfora, ovo vozilo je idealno za prevoz do 5 putnika na poslovne sastanke, za prevoz putnika sa aerodroma, za prevoz maturanata, mladenaca i sl.

 

RENAULT TRAFIC – Kombi vozilo za prevoz do 8 putnika

Udobnost

Ovo vozilo za prevoz putnika nudi veoma udobnu vožnju u anatomskim sedištima čiji se nasloni po potrebi mogu oboriti u položaj za spavanje. Iskusni putnici za duža putovanja biraju baš ovaj model zbog komfora, udobnosti i bezbednosti. Dodatan komfor ovog vozila za prevoz putnika pruža i dvostruka klima i dvostruko grejanje.

Prtljažni prostor

Prtljažni prostor ovog kombi vozila za prevoz putnika je veoma veliki, a po potrebi uz vozilo ide i sigurna zatvorena prikolica. Ova prikolica obezbeđuje dovoljan prostor za pakovanje i prevoz opreme celog jednog orkestra ili muzičkog benda. Takođe se može koristiti i za prevoz dodatnog prtljaga ili opreme za skijanje, planinarenje i sl.

Kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu Kombi prevoz putnika Beograd

Klimatizacija, audio i video

Putnicima je na raspolaganju odličan dvostruki klima uređaj kao i izuzetno dobar audio sistem.

Namena ovog kombi vozila za prevoz putnika

Zbog velikog prtljažnog prostora i mogućnosti dodavanja prikolice ovaj kombi je idealan za prevoz muzičkih bendova, orkestara i opreme (ozvučenja, instrumenti i sl.), kao i za prevoz skijaša i planinara sa kompletnom opremom ili recimo biciklista ili bajkera na duže relacije.

 


USLUGE KOMBI PREVOZA
 • Kombi prevoz putnika - Srbija i inostranstvo

   

  Kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu, X-Limo Beograd nudi svoje usluge ukoliko želite da posetite gradove Evrope, posetite međunarodne sajmove, učestvujete na regionalnim ili međunarodnim skupovima, koncertima, idete kombijem u šoping ture, koristite kombi prevoz putnika za organizovane izlete manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika kombijem i iznajmljivanje kombija sa vozačem uz fiksnu cenu prevoza...

 • Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika

   

  Kombi prevoz putnika X-Limo pruža i uslugu iznajmljivanja kombija sa vozačem za prevoz putnika 8+1 sa vozačem. Ukoliko planirate grupni odlazak na svadbu, izlet, seminar i slicno onda je usluga iznajmljivanja kombija sa vozačem idealna stvar za vaše potrebe. Prednosti kombi prevoza putnika u odnosu na druge su velike: Polazak je uvek sa Vase adrese i u vreme kad vama odgovara, a putovanje možete organizovati u skladu sa potrebama...

 • Kombi prevoz muzičkih bendova i opreme

   

  Za potrebe muzičkih grupa i bendova nudimo kombi prevoz putnika-prevoz bendova sa adrese do željenog mesta,bilo da se radi o zemlji ili inostranstvu.Profesionalni vozaci i kombi vozila za prevoz putnika novije generacije garantuju udobno i sigurno putovanje. Do sada smo saradjivali sa dosta bendova sa domace scene,i organizovali smo vise turneja,u skoro svim zemljama Evrope. Naše višegodišnje iskustvo u prevozu muzičkih grupa garantuje brzinu, profesionalnost...

 • Iznajmljivanje minibusa sa vozačem

   

  Iznajmljivanje minibusa je idealna opcija za putovanje grupe 10-20 putnika. Svoje putovanje kreirate sami bilo da se radi o jednodnevnom ili višednevnom angažovanju vozila u zemlji ili inostranstvu. Organizacija minibus prevoza je prema vasim zeljma,vi sami odredjujete vreme i mesto polaska,mesto dolaska,rutu putovanja kao i usputna stajanja i pauze. Najam minibusa sa vozacem je idealna usluga za planinarska drustva, sportske takmicare, rafting ekipe…

 • Najam kombija za prevoz putnika za firme

   

  X-Limo kombi prevoz putnika razume da je najam kombija za firme ponekad koristan i pogodan kada zaposleni ili rukovodioci putuju u inostranstvo ili u većem broju putuju u druga mesta u zemlji na jedan ili više dana. Iznajmljivanje kombija za firmu će vam omogućiti da postignete različite zadatke koje će biti izuzetno teško, ako ne i nemoguće postići bez sredstava koja zahtevaju dodatni prostor za transport. U slučajevima transporta dodatnog prtljaga...

 • Iznajmljivanje autobusa za Srbiju i inostranstvo

   

  U saradnji sa turistickom agencijom NDS TURS iz Beograda u mogucnosti smo da Vam ponudimo uslugu prevoza putnika autobusom i iznajmljivanje autobusa za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu.  

  Vozni park agencije cine  autobusi marke:

  NEOPLAN -57 sedista 

  SETRA -54 sedista

KOMBI PREVOZ SKI CENTRI